fbpx Skip to content

Gordijn Reparatie

Een huis zonder nette gordijnen is als een half ingepakt cadeau. Laten er draden los, heeft de kleine van uw gordijn een kunstwerk gemaakt of heeft de kat er een circus act in uitgevoerd? Geen reparatie is ons te gek. Tijdens een kop koffie kunt u ons uitleggen welke reparatie u wenst en bij uw laatste slok hebben wij al een datum gepland waarop u uw splinternieuwe gordijnen weer kunt ophalen!

Gordijnen Vermaken

Een lege auto-accu, een gebroken been op vakantie en gordijnen met de verkeerde afmeting. Wij helpen u graag de laatstgenoemde nachtmerrie te verhelpen. Ons werk is maatwerk. Elke millimeter telt. Maar wat nog meer telt, is dat u weer tevreden bent met passende gordijnen waar u van had gedroomd. Alleen dán is onze taak voldaan.

Meubel stoffering

Het kiezen van het juiste meubelstuk kost ons 20 ruzies, 50 liter benzine en soms wel honderden uren aan scrollen voor het slapen gaan. Maar die zoektocht naar juiste meubels geeft ons comfort, creëert herinneringen en maakt de meubels eigenlijk onvervangbaar. Onze stoffeer service zorgt ervoor dat u van dit comfort en gevoel kunt blijven genieten. Uw wens is onze zorg en voor u het weet geniet u zorgeloos van Netflix marathons op uw vernieuwde sofa. Bij ons zit u altijd goed!

Wij begrijpen goed dat u op zoek bent naar een specifieke kleur. Daarom bieden wij een breed palet stofkleuren aan. Ja, óók die ene groene tint die in uw geërfde kussensloop verwerkt zit. En komt u er even niet uit? Wij adviseren u graag over de beste combinaties en stofsoorten voor uw meubilair. Kom langs, laat u inspireren door onze prachtige collectie en wij vertalen uw wens naar een ware make-over met het vertrouwde gevoel van toèn.

Eigen stoffen

Echte kwaliteit kan enkel met het eigen oog bepaald worden. Daarom werken wij exlusief met onze eigen stoffen die we allemaal nauwkeurig controleren op defecten en kwaliteit. Onze stoffen leggen allen een wereldreis af met als eindbestemming de ruimte die uw fijne thuis. Iedere windstreek heeft zijn eigen specialiteit en voor elk stek hebben wij een stof. Stof die wij u graag laten ervaren. U bent van harte welkom bij ons. Voel de souplesse, zie de sierlijke uitlijning, ervaar de kwaliteit.

Diensten